Hoogwerker verhuur voor particulieren

Is uw huis aan een nieuwe verfbeurt toe?

Moeten de hoge bomen in uw tuin gesnoeid worden?

Wilt u de dakgoot eens grondig schoonmaken?

Voor dit soort klussen is een hoogwerker uitermate geschikt. Wij helpen uw graag om voor elke specifieke klus en elke situatie de juiste hoogwerker te kiezen.

Gratis advies, instructie en uitleg

Bij Hoogwerkers Waterland krijgt u deskundig advies over het type hoogwerker welke voor uw situatie het meest geschikt is. Onze hoogwerkers zijn in alle soorten en maten beschikbaar, zelfs als u binnenshuis een klus wilt doen. Wanneer u een hoogwerker wilt huren kunt u deze per dag of per week huren. Ook voor langere periodes huren is mogelijk, wij maken voor elke opdracht een passende aanbieding.

Wij komen graag bij u op locatie kijken zodat we u kunnen adviseren over welke hoogwerker u het beste kunt inzetten voor uw werkzaamheden. Vanzelfsprekend nemen wij alle tijd voor instructie en uitleg over de plaatsing en bediening van de verschillende hoogwerkers. Het is uiteraard ook mogelijk de hoogwerker naar uw gewenste locatie te vervoeren.

Wij hanteren géén borg

Als één van de weinige hoogwerker verhuur bedrijven hanteren wij geen borg. Zo kunt u bij ons zo snel als u wilt een hoogwerker ophalen en direct aan de slag gaan.

Voor iedere klus een geschikte hoogwerker

Wij kunnen voor elke situatie en elke klus een geschikte hoogwerker leveren. Staat de hoogwerker die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. Wij staan u graag te woord om de perfecte hoogwerker voor uw situatie te selecteren.

Hoogwerkers Waterland
Middenweg 200
1461 HM Zuidoostbeemster
©2022 Hoogwerkers Waterland. Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden